Vi som arbetar här

Besnik har koll på skolan!

Jag heter Besnik Obërtinca och arbetar i skolans reception. Jag och mina kollegor som arbetar här vill ge ett välkomnande intryck till alla som kommer hit - vi svarar på många olika frågor och visar vägen för den som inte hittar. Jag känner nästan alla elever och lärare - här har vi bra bra koll på vilka som kommer och går om dagarna.

Det bästa med Strömstad Gymnasium är att det är en plats för både unga och gamla, från olika kulturer och från skilda bakgrunder. Det är en mötesplats – och den första du möter när du kommer hit är oftast mig. Välkommen!

Kontakta Besnik
besnik.obertinca@stromstad.se

Bli företagsam!

Jag heter Fredrik Gunterberg och undervisar i ekonomi. Mitt mål är att rusta eleverna inför framtiden genom att så ett korn av företagsamhet. Att vara företagsam är viktigt oavsett vad du arbetar med.

Jag är också mycket engagerad i Ung Företagsamhet. Att eleverna får möjlighet att driva ett eget UF-företag under ett år är inte bara ett bra sätt att lära sig företagsekonomi på utan gör också att eleverna utvecklas på en mängd olika områden. Inte minst brukar det leda till ett ökat självförtroende.

Jag tycker att skolan har en god stämning och är en intressant plats att arbeta på. Det händer alltid något spännande här!

Kontakta Fredrik
fredrik.gunterberg@stromstad.se