GENVÄGAR
4 | Ordinarie meny | Vegetarisk meny | |
---|---|---|---|
Må | 23/1 | Pasta, köttfärssås | Pasta, veg.sås |
Ti | 24/1 | Grönsakssoppa, brödbuffé, ost | Grönsakssoppa, brödbuffé, ost |
On | 25/1 | Panerad fisk, remouladsås, potatis | Quornfärs, tomatsås |
To | 26/1 | Thailändsk kycklinggryta med rödcurry, limeblad och kokosmjölk, ris | Thailändsk rödcurrygryta med grönsaker och sojastrimlor |
Fr | 27/1 | Sjömansbiff, rödbetor | Vegetarisk Sjömansbiff, rödbetor |
5 | Ordinarie meny | Vegetarisk meny | |
---|---|---|---|
Må | 30/1 | Pannbiff, brunsås, lingon, kokt potatis | Vegetarisk biff, tzatziki, kokt potatis |
Ti | 31/1 | Korv Stroganoff, ris | Quorn Stroganoff, ris |
On | 1/2 | Fiskgratäng à la Annika, kokt potatis | Morotsbiff, curryremoulad |
To | 2/2 | Köttsoppa, vitlökskräm, brödbuffé | Mustig tomatsoppa, brödbuffé |
Fr | 3/2 | Pytt i panna, rödbetor | Vegetarisk pytt i panna, rödbetor |
Till lunchen serveras salladsbuffé, hårt bröd, Bregott och ekologisk mjölk. Reservation för eventuella ändringar.
Sidansvarig: Louise Buhre Senast uppdaterad: