HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun

452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Evenemangshandbok för arrangörer

Evenemang

Evenemangshandboken är framtagen till dig som är arrangör för att underlätta planeringen av ditt evenemang i Strömstad. Här ska du få stöd, tips och vägledning för att ditt arrangemang ska bli väl genomfört, hållbart, säkert och välbesökt.

Evenemang, året runt

Strömstad är en evenemangsrik kommun, som boende och besökare kan du ta del av många olika spännande evenemang inom såväl dans, musik som idrott som andra nöjesevenemang.

Under juni och juli månad är det som tätast mellan evenemangen, då kan det vara svårt att hitta en lämplig plats och konkurrensen om publik och målgrupp är som störst.

Närheten till vacker natur, friluftsliv och flera större lokaler och anläggningar gör det möjligt att lägga evenemang av olika karaktärer i Strömstad under såväl, höst, vinter som vår.

Hitta rätt kontakt kommunen

I evenemangshandboken hittar du det mesta du behöver veta för att anordna ett evenemang, här hittar du också kontaktuppgifter till olika funktioner inom kommunen som kan bistå dig med fördjupad information.

Något du saknar i eventhandboken?

Kommunerna Strömstad, Tanum, Sotenäs och Lysekil har tillsammans arbetat fram handboken med hjälp av goda exempel från andra kommuner.

Utifrån forskning inom området och lokala förutsättningar har handboken sedan anpassats och finns sedan juni månad 2017 tillgänglig på samtliga fyra kommuners hemsidor.

Vi tar gärna emot synpunkter och frågor om handboken, för att kunna förbättra och utveckla informationen till det bättre.

Tankar och synpunkter, kontakta:
Utvecklingschef Helene Evensen
0526-191 27, helene.evensen@stromstad.se

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2020-09-16, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck