Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)


Adresser och namnsättning

Lägenhetsregistret är ett nationellt register över Sveriges alla bostadslägenheter. Från och med den 1 juli 2010 är det kommunen som ansvarar för att registret är aktuellt. Uppgift om vem som bor i lägenheten finns inte i lägenhetsregistret. Det innehåller grundläggande information om alla bostäder, bland annat uppgifter om area, antal rum och kökstyp.

Skatteverket folkbokför personer på lägenhet, med lägenhetsnummer i förekommande fall, i stället för på fastighet som tidigare. Registret ska göra det enklare och billigare för samhället att ta fram hushålls- och bostadsstatistik. Statistiken används som underlag för samhällsplanering och forskning.

När du bygger nytt, gör en förändring, exempelvis vid tillbyggnad, ombyggnad, ändrad användning eller rivning måste du anmäla detta till kommunen senast en månad efter att förändringen har skett.

Kontakt

Kommuncenter
Stadshuset,
Norra Bergsgatan 23

0526-190 00
kommun@stromstad.se

Öppettider vardagar:
8.00 - 12.00,
13.00- 16.30

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Marita Lindhav

SIDANSVARIG: Emma Carlsson