MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

En kö av bilar

Resor, transport, besök

Om du har en funktionsnedsättning som gör att du har svårt för att förflytta dig eller att åka tåg eller buss på egen hand kan du ansöka om färdtjänst eller riksfärdtjänst. 

Färdtjänst är ett komplement till kollektivtrafiken för personer med funktionshinder. För att kunna använda färdtjänst måste dina behov prövas av kommunens färdtjänsthandläggare. Du som har beviljats färdtjänsttillstånd i Strömstads kommun får resa till, från samt inom samtliga kommuner inom Västra Götalands län samt till, från samt till och från Haldens kommun i Norge.

Om du ska göra en resa för att till exempel besöka släktingar utanför färdtjänstens resområde kan du ansöka om riksfärdtjänst.

Kontakt

Strömstads kommun 0526-190 00 växel

Färdtjänsthandläggare
Ida Larsson
0722-057 170
0526-190 00

Enhetschef Bistånd
Blagica Strojmanov
0526-194 36
blagica.strojmanov@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Lena Beltramin

SIDANSVARIG: Blagica Strojmanov