KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Tipsa andra om ditt evenemang

Fest i Stadsparken

Ideella föreningar och offentliga organisationer har möjlighet att kostnadsfritt presentera evenemang i en evenemangskalender Länk till annan webbplats. på Strömstads kommuns och Västsvenska Turistrådets webbplatser. Välkommen att anmäla ditt evenemang via formulär!      

Riktlinjer för publicering av evenemang

Alla evenemang som skickas in via formuläret kommer att granskas av oss innan de publiceras. Det är viktigt att evenemanget följer våra riktlinjer för att publiceras.

Var ute i god tid, för att redaktionen ska ha möjlighet att ta ställning till – och publicera ett evenemangstips, behöver det skickas in minst tre arbetsdagar innan evenemanget äger rum. 

Än så länge finns begräsningar i att lägga in evenemang via formuläret från en smartphone eller läsplatta. Vi rekommenderar därför att du gör det via en dator. 

Bild

För att du som arrangör ska kunna publicera ett evenemang så måste du lägga in en bild.
Bilden du laddar upp ska ej innehålla text eller vara logotyper samt ska helst vara i liggande format (minst 1280 pix bred).
Bilder med text eller logotyper på får inte användas utan kommer i så fall att ersättas med en standardbild.

Tänk på!

Alla människor får eller bör inte synas på bild i offentliga sammanhang. Det kan till exempel handla om personer med skyddad identitet. Om du skickar in bilder med personer som går att identifiera måste du ha deras samtycke. 
De bilder arrangören tillhandahåller får inte heller strida mot någon annans upphovsrätt. 

 

Text

Text

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Leon Eriksson