MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Uteservering

Om du vill ställa upp en uteservering så krävs olika tillstånd för detta.

Du bör tänka på att du kanske behöver ett bygglov, tillstånd för alkoholservering eller mat. Dessa tillstånd söker du via kommunen. Gäller det mat och bygglov skall du kontakta miljö- och byggförvaltningen och för utskänkningstillstånd tar du kontakt med alkoholhandläggaren.

Tillstånd för alkoholservering

För att handläggning ska kunna ske vill vi ha in uppgifter som tydligt beskriver uteserveringens placering, konstruktion och utseende. Som underlag finns ”Policy för uteserveringar i Strömstad” som beskriver de regler som gäller i Strömstad.

Tillstånd söker du hos polismyndigheten

Polisen skickar din ansökan till kommunen för yttrande i de fall kommunen äger marken. Kom ihåg att söka tillstånd i god tid! Du kan också ringa polisens tillståndsenhet på telefon 114 14 om du har frågor.

Kontakt

Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Kommunväxeln har öppet:
08.00 - 12.00
13.00 - 16.30

Besöksadress
Kommuncenter
Norra Bergsgatan 23


Rubrik

Text

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Marita Lindhav

SIDANSVARIG: Daniel Lomgård Lans