Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Att gå med i en förening är ett bra sätt att lära känna andra samtidigt som du har roligt.

I Strömstads kommun finns många olika föreningar.

I kommunen finns också Svenska kyrkan och ett antal frikyrkor med många aktiviteter för alla som bor i Strömstad. Närmaste moské finns i Uddevalla eller i Halden, Norge.

Mötesplatser som är bra att känna till:

Familjecentralen

På Familjecentralen kan du träffa andra barn och föräldrar, få stöd i ditt föräldraskap och lära mer om frågor på olika teman som rör föräldrar och barn. Du hittar Familjecentralen på Brunnsgatan i norra delen av Strömstad tätort.

Öppen förskola

Vuxna med barn upp till sex år är välkomna. Här är du själv ansvarig för ditt/dina barn och här kan man leka, pyssla, fika och sjunga med barnen och träffa andra vuxna med barn. Öppen förskola är öppen med drop-in på måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10.00-13.30.

Babycafé

På Familjecentralens babycafé samlas vi för att sjung, leka med barnen och umgås med andra vuxna och barn. Öppet tisdagar klockan 10.00-13.30.

Tayawik – multikulturell förening

Tayawik samlar medlemmar från många kulturer. Föreningen har en kulturfestival och en rad aktiviteter för Strömstadsbor, med eller utan utländsk bakgrund.

Biblioteket

På stadsbiblioteket i Strömstads centrum kan du låna böcker och ljudböcker för alla åldrar, läsa e-böcker och läsa tidningar och tidskrifter från många olika länder. Du kan koppla upp dig på vårt trådlösa nätverk. Om du inte har egen dator kan du få låna en dator.

Öppettider

Måndag - tisdag klockan 11.00 - 19.00
onsdag - fredag klockan 11.00 - 17.00

Telefon: 0526-193 16

E-post: stadsbibliotek@stromstad.seTipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Pernilla Rivera