KONTAKT

Socialförvaltningen
sn@stromstad.se

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Att gå med i en förening är ett bra sätt att lära känna andra samtidigt som du har roligt.

I Strömstads kommun finns många olika föreningar.

I kommunen finns också Svenska kyrkan och ett antal frikyrkor med många aktiviteter för alla som bor i Strömstad. Närmaste moské finns i Uddevalla eller i Halden, Norge.

Mötesplatser som är bra att känna till:

Familjecentralen

På Familjecentralen kan du träffa andra barn och föräldrar, få stöd i ditt föräldraskap och lära mer om frågor på olika teman som rör föräldrar och barn. Du hittar Familjecentralen på Brunnsgatan i norra delen av Strömstad tätort.

Öppen förskola

Vuxna med barn upp till sex år är välkomna. Här är du själv ansvarig för ditt/dina barn och här kan man leka, pyssla, fika och sjunga med barnen och träffa andra vuxna med barn. Öppen förskola är öppen med drop-in på måndag, tisdag, torsdag och fredag klockan 10.00-13.30.

Babycafé

På Familjecentralens babycafé samlas vi för att sjung, leka med barnen och umgås med andra vuxna och barn. Öppet tisdagar klockan 10.00-13.30.

Tayawik – multikulturell förening

Tayawik samlar medlemmar från många kulturer. Föreningen har en kulturfestival och en rad aktiviteter för Strömstadsbor, med eller utan utländsk bakgrund.

Biblioteket

På stadsbiblioteket i Strömstads centrum kan du låna böcker och ljudböcker för alla åldrar, läsa e-böcker och läsa tidningar och tidskrifter från många olika länder. Du kan koppla upp dig på vårt trådlösa nätverk. Om du inte har egen dator kan du få låna en dator.

Öppettider

Måndag - tisdag klockan 11.00 - 19.00
onsdag - fredag klockan 11.00 - 17.00

Telefon: 0526-193 16

E-post: stadsbibliotek@stromstad.seTipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Pernilla Rivera