Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Försäljningsklara industritomter

Välkommen att kontakta oss för intresseanmälan för Bastekärr, en attraktiv och strategiskt belägen fastighet för handel och industri strax öster om Strömstad!

Bastekärr

Området är beläget sydväst om Skee samhälle utmed E6. Området har ett mycket strategiskt läge med närhet till E6, den nya infarten till Strömstad samt närheten till Norge.

Bastekärr utgör totalt 25 hektar tomtmark för både handel och industri. Kommunen äger en del av området och resterande är privatägt.

Karta som visar Bastekärrs industritomtFörstora bilden

Området inom den röda linjen visar kommunens tomt som är till försäljning. Klicka för större bild.

Kommunens mark är planlagd för verksamheter med en tillåten exploateringsgrad om 50 procent av fastighetsytan, undantaget parkeringsdäck.

Tomtmarken utgörs av en lermäktig åkermark som fyllts på med ett lager krossmaterial, cirka 70 cm. För tyngre byggnation kommer att krävas pålad grundläggning.

Kommunen ställer krav på att fördröjning sker av dagvattnet inom respektive tomt. Det är upp till dig som fastighetsägare att välja typ av fördröjningslösning.

Vatten och avlopp samt el finns framdraget till tomtgräns.

Kommunen försöker i möjligaste mån utforma en tomt efter dina önskemål.

Priset per kvadratmeter är 450 kronor. Kostnad för avstyckning, anslutning till vatten, avlopp, el samt bygglov tillkommer.

Dagvattenutredning

Översiktlig geoteknisk utredning

Prenumerera på lediga industritomter i Strömstads kommun

Fyll i prenumerationen så får du ett e-postmeddelande när vi lagt ut en ny tomt till försäljning.

Hantera prenumeration

E-post adressen som du lämnar i detta formulär behandlas endast för att administrera din prenumeration. Strömstads kommun är personuppgiftsansvarig för behandlingen. Du hittar information om hur vi hanterar personuppgifter på www.stromstad.se/personuppgifter Länk till annan webbplats..

Kontakt

Kommuncenter

Stadshuset
Norra Bergsgatan 23

0526-190 00
kommun@stromstad.se

Öppet vardagar:
8:00 - 12:00
13:00 - 16:30

Rubrik

Text

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Jeanette Johander

SIDANSVARIG: Linus Johnson