Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppet 08:00-16:30
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Upphandling och inköp

Välkommen att lämna anbud när vi upphandlar varor och tjänster för kommunala ändamål. Här hittar du bland annat information om våra rutiner och pågående upphandlingar.

Upphandlingar och inköp är ett av de viktigaste sätten för att minska anskaffningskostnaderna och se till att de ekonomiska förutsättningarna är goda i kommunen. De upphandlingar och avrop som görs ska resultera i leveranser av rätt vara/tjänst, rätt kvalitet, i rätt tid och till minskade kostnader.

Offentliga myndigheter är skyldiga att handla upp varor i tjänster i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU) som bygger på EU-direktiv. Strömstads kommun gör inköp för cirka 50 miljoner kronor per år, inköpen avser både varor, tjänster och entreprenader.

Samarbete mellan kommuner

Mellan Strömstads kommun och övriga kommuner i norra Bohuslän finns det ett samarbetsavtal avseende upphandlingar och inköp.

Kommunen samarbetar även med Vänersborgs kommun och Trollhättan Stad, SKL Kommentus Inköpscentral och Kammarkollegiet kring upphandlingsärenden och frågor där det finns samordningsmöjligheter men även upphandlingar av mer specifik karaktär.

Samarbete med Skatteverket

Strömtads kommun samarbetar med Skatteverket för att förebygga ekonomisk brottslighet. Avtalet omfattar alla leverantörer till Strömstads kommun.

Ska du utföra uppdrag hos/ för Strömstads kommun till FFU. Pdf, 102.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Aktuella och pågående upphandlingar

Här hittar du kommunens och bolagens pågående upphandlingar:

Portalen är gemensam för kommunerna Lysekil, Munkedal, Sotenäs, Strömstad och Tanum.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Mattias Svensson