HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Folkhälsopris

Folkhälsorådet i Strömstads kommun delar årligen ut ett folkhälsopris. Priset ska vara en uppmuntran och stimulera till fortsatt arbete inom folkhälsoområdet.

Folkhälsopriset delas ut till person, grupp av personer, förening eller liknande, som gör särskild insats för folkhälsan i Strömstads kommun ur ett brett perspektiv.

Förslag till pristagare kan ges av såväl enskilda personer som ideella organisationer och företag. Folkhälsorådet beslutar om pristagare och kan även utse pristagare utan att nominering föreligger.

Folkhälsopriset delas ut i samband med nationaldagsfirandet den 6 juni.

Nominering och motivering skickas senast 6/4 till:
folkhälsostrateg Terése Lomgård
terese.lomgard@stromstad.se

2019 års pristagare

Stefan Hansson
som med sitt stora engagemang under många år har givit ungdomar möjlighet till ett aktivt föreningsliv i Norrvikens HIF, IFK Strömstad och Bohusläns fotbollsförbund. Genom sitt engagemang i Norrvikens handikappidrott ser han till att skapa förutsättningar så att alla får tillgång till stimulerande och rolig rörelse. Stefan är en sann eldsjäl och inspiratör. Han månar om att alla ska må bra, att alla ska kunna delta och tolererar inte att någon far illa. Han är alltid öppen för nya idéer och utveckling.

Kontakt

Folkhälsostrateg
Terése Lomgård
0526-191 21
terese.lomgard@stromstad.se

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Terése Lomgård