Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Jägaren

Bild från utsidan av äldreboendet Jägaren

Jägaren ligger centralt i Strömstad med en vacker utsikt över Strömsvattnet. Här kan du betrakta årstidernas skiftningar från balkongen.

Jägaren är ett äldreboende med tre avdelningar för somatiskt sjuka äldre – Blå, Gul och Röd avdelning. Jägarens personal ger dig den omvårdnad och service som du behöver dag och natt.

Personalen består av sköterska, undersköterskor och vårdbiträden. Du har även tillgång till sjukgymnast och arbetsterapeaut. Läkare besöker oss en gång i veckan.

Fotvårdsspecialist finns i huset, hon har även mottagning för andra än boende.

Varje lägenhet är omöblerad med undantag för säng. I lägenheten finns uttag för TV och telefon. Lägenheterna är utrustade med internt larmsystem så att du kan larma när du behöver hjälp. Här finns 27 lägenheter varav 24 består av sovrum, allrum med köksdel, toalett och dusch. Tre lägenheter är större och består av två rum, toalett och dusch. Samtliga har utsikt över Strömsvattnet.

Kontakt

Kommuncenter
0526-190 00
kommuncenter@stromstad.se

Enhetschef
Christina Emanuelsson
0526-19 302
christina.emanuelsson@
stromstad.se

Fax 0526-193 25

Sjuksköterska dagtid måndag -fredag
0526-193 66

Personal
0526-19357

Köket dagtid
0526-193 58

Besöksadress:
Fredrikshaldsvägen 20

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Jeanette Andersson

SIDANSVARIG: Joakim Möller