KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Nordby Supermarket-hallen

Den planerade aktivitetshallen på Strömsvallen

Nya Nordby Supermarket-hallen infriar redan förväntningar om att bidra till visionen om Strömstad som en etablerad arrangörsstad.

Byggnaden innehåller två stora planer/hallar på 40 x 20 m, varav den ena är delbar på mitten. Hall 1 är främst avsedd för olika sorters bollspel. Där finns det en publikläktare för 366 personer. Den delbara hallen är utrustad för idrott-skolgymnastik, men kan också användas till bollspel och andra aktiviteter.

I idrottshallen finns även omklädningsrum, förråd, cafeteria samt kontor och möteslokal. Byggnaden är på totalt cirka 4 000 kvadratmeter.

Aktivitet Strömstad

Nordby Supermarkethallen stöds av Aktivitet Strömstad som också ansvarar för bokning av hallen. Aktivitet Strömstad är ett samarbete mellan det lokala näringslivet, Strömstads kommun samt det lokala idrotts- och föreningslivet. Syftet är att stärka och utveckla de lokala föreningarna.

Aktivitet Strömstad ägs av Föreningsnavet, en ideell förening, som erbjuder administrativ hjälp åt idrottsföreningar och andra ideella föreningar i Strömstad. De medel som genereras via Aktivitet Strömstad fördelas till föreningar enligt principen om Lokalt aktivitetsstöd (statligt bidrag). Alla kan stödja verksamheten genom att välja Aktivitets-påsen som finns i de flesta matvarubutiker.

Bokning

Du bokar lokal via stromstad.se/bokning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här ser du även vilka lokaler som är lediga.

Kontakt

072-201 62 43

Telefontid måndag - torsdag
16.00-20.00


Text

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Marcus Palm