Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Händer som håller i bokstäver där det står senior

Senior i Strömstad

Här hittar du information och aktivitetstips för dig som är senior och bor i Strömstads kommun! I vår kommun är målet att det ska finnas många möjligheter att skapa sig ett aktivt och innehållsrikt liv genom att erbjuda aktiviteter och social gemenskap!

Vi är många som delar på ansvaret. Strömstads kommun samverkar med föreningar och organisationer för att kunna erbjuda ett så brett utbud av aktiviteter som möjligt. I kalendern längre ner hittar du både tips och träffpunkter. Du som vill göra en insats för äldre är välkommen att delta i arbetet som frivillig!

För att planera framåt på bästa sätt vill vi veta vilka aktiviteter och mötesplatser som mest efterfrågas - lämna ditt tips i förslagslådan nedan!

Nu har vi öppnat förslagslådan!

Välkommen att bidra med dina tankar och ideér!

Om du lämnar dina kontaktuppgifter kommer du att få en bekräftelse på att vi tagit emot ditt förslag samt återkoppling på dina tankar och ideér.

Fyll inte i några kontaktuppgifter ifall du vill vara anonym.



Äldre som träffas

I Strömstad kommun ska det finnas tillfällen till möten och social samvaro på olika träffpunkter. Det ska finnas möjligheter att delta i aktiviteter, kulturella arrangemang eller platser för en pratstund och en god kopp kaffe. Du får chans till att umgås med andra och kan själv vara med och forma verksamheten och aktiviteter. Vi planerar att under hösten dra i gång flera träffpunkter med olika inriktning runt om i vår kommun.

Två kvinnor som pratar

Några timmar av din tid kan göra stor skillnad för andra och även för dig.
Vi söker ständigt frivilliga som vill vara med och bryta isolering och bidra till en ökad livskvalitet bland äldre. Som volontär hjälper du till med att känna livsviktig gemenskap och glädje genom att ta en fika, promenera eller till och med dra i gång en träffpunkt. Vi i kommunen är väldigt angelägna av att vara behjälpliga och underlätta dessa behov.

Så här blir du volontär

Fyll i formuläret, så hör vi av oss till dig.




Aktivitetskalender

Här försöker vi samla alla senior aktiviteter under ett och samma tak. Tanken är att det ska vara lätt att navigera och hitta de många aktiviteter som erbjuds från föreningar, organisationer, civila och kommun.

Kontakt

Calle Bergström

Gemenskapssamordnare

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Calle Bergström