KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Texttelefoni.se, teletal eller bildtelefoni.net

Om du har en funktionsnedsättning eller är i behov av stöd eller hjälp i telefonsamtal kan du ringa till oss med hjälp av Post- och telestyrelsens (PTS) kostnadsfria samtalsförmedlande tjänster texttelefoni.se, teletal.se eller bildtelefoni.net.

Kontakta oss via texttelefoni.se

Det går att använda tjänsten via webbappen som nås via Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.texttelefoni.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller mobilappen ”Texttelefoni.se” som finns tillgänglig på Google Play och App Store.

Texttelefoni förmedlar samtal på svenska mellan text och tal, och på engelska mellan text och tal. En förmedlare med tystnadsplikt deltar för att möjliggöra samtalet. Texttelefoni har öppet dygnet runt, året runt och är kostnadsfri.

Kontakta oss via bildtelefoni.net

Det går att använda tjänsten via webbappen som nås via bildtelefoni.net Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller mobilappen ”Bildtelefoni.net” som finns tillgänglig på Google Play och App Store.

Bildtelefoni förmedlar samtal med svenskt teckenspråk och svenskt tal. En tolk med tystnadsplikt deltar för att möjliggöra samtalet. Bildtelefoni har öppet dygnet runt, året runt och är kostnadsfri

Kontakta oss via teletal.se

Teletal har öppet vardagar klockan 7.30 - 20.00 och helger klockan 12.00 - 16.00. Tjänsten är kostnadsfri. Mer information hittar du på teletal.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Teletal gör det möjligt för dig som behöver hjälp och stöd vid telefonsamtal på svenska. En tolk som har tystnadsplikt deltar och ger stöd vid behov. Tolken kan till exempel underlätta att komma rätt, tolka otydligt tal och svåra ord i samtalet, ge minnesstöd eller att skicka korta minnesanteckningar av vad som sägs.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Viktor Strinning

SIDANSVARIG: Maj Gilberg