Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Gästhamnar

Gästhamnen

Välkommen att boka båtplats i Strömstad eller Rossös gästhamn.

Strömstads gästhamn

Strömstads gästhamn är belägen mitt i centrum med nära tillgång till det mesta. Det är korta gångavstånd till affärer, restauranger krogar, caféer, fiskaffärer, post, banker, apotek, systembolag, polis, etc. Till tåg och bussterminalen är det endast 100 m. Du hittar också båtförbindelser till Kosteröarna och Norge på nära håll. Till diesel, bensin och gasol är det cirka 300 meter.

I gästhamnen finns följande service:

  • Sopsortering
  • Sanitetspump
  • Eluttag
  • Vatten
  • Wifi

Karta över gästhamnen:
Karttjänst (webb) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Karta Pdf, 2.3 MB, öppnas i nytt fönster.

Rossö gästhamn

Kommunen förvaltar också en mindre gästhamn på Rossö i södra delen av kommunen. Välkommen att angöra i en vacker gammal fiskehamn i det kulturhistoriskt intressanta sundet mellan Rossö och Rundö! Vid Rossö gästhamn finns ett café och en lanthandel.

Sopsortering i Strömstads gästhamn

Som besökare i skärgården kan du enkelt och gratis lägga till vid dagbryggan i Strömstad gästhamn, en flytbrygga utanför Badhuset och Gästhamnskontoret, för att sopsortera ditt skräp. Dagsbesök kostar för längre tid 60 kr/dag. Återvinningsstationen ligger i norra änden av gästhamnen nedanför hotell Scandic Laholmen och här kan du sortera glas, metall, papp, plast och slänga hushållsavfall.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Robin Lantz

SIDANSVARIG: Niclas Samuelsson