KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Gästhamnar

Gästhamnen

Välkommen att boka båtplats i Strömstad eller Rossös gästhamn.

Strömstads gästhamn

Strömstads gästhamn är belägen mitt i centrum med nära tillgång till det mesta. Det är korta gångavstånd till affärer, restauranger krogar, caféer, fiskaffärer, post, banker, apotek, systembolag, polis, etc. Till tåg och bussterminalen är det endast 100 m. Du hittar också båtförbindelser till Kosteröarna och Norge på nära håll. Till diesel, bensin och gasol är det cirka 300 meter.

I gästhamnen finns följande service:

  • Sopsortering
  • Sanitetspump
  • Eluttag
  • Vatten
  • Wifi

Karta över gästhamnen:

Karta Pdf, 362.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Rossö gästhamn

Kommunen förvaltar också en mindre gästhamn på Rossö i södra delen av kommunen. Välkommen att angöra i en vacker gammal fiskehamn i det kulturhistoriskt intressanta sundet mellan Rossö och Rundö! Vid Rossö gästhamn finns ett café och en lanthandel.

Sopsortering i Strömstads gästhamn

Som besökare i skärgården kan du enkelt och gratis lägga till vid dagbryggan i Strömstad gästhamn, en flytbrygga utanför Badhuset och Gästhamnskontoret, för att sopsortera ditt skräp. Dagsbesök kostar för längre tid 60 kr/dag. Återvinningsstationen ligger i norra änden av gästhamnen nedanför hotell Scandic Laholmen och här kan du sortera glas, metall, papp, plast och slänga hushållsavfall.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Robin Lantz

SIDANSVARIG: Niclas Samuelsson