MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Barnfamilj

Familj, barn och unga

Här finns information om olika stödinsatser och förebyggande arbete för barn, ungdomar och familjer. Du som är ung och vill prata med en vuxen hittar tips på bra kontakter.

Strömstads kommun erbjuder råd, stöd och hjälp till familjer i olika livssituationer. Stödet utgår vanligtvis från kommunens individ- och familjeomsorg och familjecentralen/Resurscentrum. Här kan du som är förälder få hjälp och stöd att utveckla relationen med ditt barn från tidig ålder. Genom vår öppna verksamhet får du möjlighet att utbyta erfarenheter med andra föräldrar.

För dig som är ung

Barn och unga som mår dåligt kan behöva hjälp att komma på rätt kurs. Det kan handla om insatser för att skolarbetet ska fungera bättre eller om socialhjälp för att komma tillrätta med en trasslig vardag. Insatser för barn som far illa har hög prioritet inom kommunens socialtjänst.

Du som är ung och vill ha snabb hjälp, eller som kanske bara vill prata med en annan vuxen, kan alltid kontakta kommunens ungdomsmottagning. Här kan du prata om allt som oroar dig!

Ungdomsarbetarna

I vår kommun har vi också vuxna som du som ung kan vända dig till om du vill prata med en vuxen. Vi kallar oss ungdomsarbetarna och finns här för dig. Att prata med oss är helt frivilligt och du väljer helt själv om du vill prata med oss. Vi har tystnadsplikt och inget dokumenteras. Läs mer om oss här

Kontakt

Strömstads kommun Tel. 0526-190 00 växel

Individ- och familjeomsorg                   telefon 0526-192 77 (växel, kl. 9-12, 13-16)
Fax: 0526-193 39

Besöksadress: Surbrunnsgatan 13

Enhetschef:
Ulrika Reinholdsson
Tel. 0526-191 81
ulrika.reinholdsson@stromstad.se

Verksamhetschef IFO: Anna Almén
Tel 0526-194 84


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Lena Beltramin

SIDANSVARIG: Ulrika Reinholdsson