Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)


Hav, sjöar och vattendrag

Många verksamheter påverkar miljön i hav, sjöar och vattendrag. Mycket kan dock göras för att minska miljöpåverkan och motverka miljöproblem. Här har vi samlat information om bland annat muddring och kalkning.

Längs kustbandet i väster finns Sveriges saltaste och renaste hav. Här breder skärgården ut sig med kobbar och skär. Det rena och salta vattnet, de fina stränderna och den unika skärgården lockar många att besöka och njuta av norra Bohuslän.

I kommunens inre finns många fina sjöar och vattendrag. Ett är Strömsån som har sitt utlopp i Strömstads tätort. Ett särskilt vattenråd arbetar för god kvalitet i åns vatten, arbetet omfattar även vattendragets tillrinningsområden.


Text

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Helena Cavalli-Björkman

SIDANSVARIG: Anna Simonsson