Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Kort om Strömstad

Strömstads kommun ligger i norra Bohuslän, längst nordväst i Sverige. Det bor drygt 13 000 personer i kommunen året runt. Här kan du njuta av vacker natur och ett rent och friskt hav.

Från Strömstad är det  nära till Norge och du kan enkelt besöka Norges huvudstad Oslo på en dagstur. Eller varför inte ta en dagstur till Sveriges andra stad, Göteborg?

Det finns mycket att se och göra i Strömstads kommun. Många turister kommer hit, speciellt under sommaren.

I vår kommun har du alltid nära till både vacker natur, landsbygd och stad. Det är nära till jobb, service och affärer. Det finns många föreningar som erbjuder kultur- och fritidsaktiviteter.

Många bor i Strömstad för naturens skull. Skärgård, skog och öppet hav ligger fritt för alla att njuta av. I Sverige finns allemansrätten. Det betyder att du får vara i naturen, du får promenera, plocka bär, campa, paddla kajak och mycket annat. Det gäller även på mark som någon annan äger. Men du måste vara försiktig och du får inte skräpa ner eller förstöra något.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Pernilla Rivera