KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

För dig som ska starta företag

Funderar du på att starta eget företag eller har du en idé som du vill utveckla? Det är mycket att tänka på om man ska starta och driva företag.

Samlad information på Verksamt.se

Om du vill komma igång på egen hand kan du använda verksamt.se Länk till annan webbplats.. Där hittar du information, verktyg och e-tjänster från flera myndigheter på ett ställe. Här kan du, bland annat:

  • få hjälp kring vad som gäller om F-skatt och även logga in direkt till skatteverket
  • stöd för att beräkna kostnaden för en anställd
  • skapa en affärsplanoch registrera ditt företag
  • checklistor för dig som vill starta en specifik verksamhet, tex. en restaurang, café eller bilverkstad.

Kan jag få hjälp att finansiera mitt företag?

Strömstads kommun kan inte hjälpa till med finansiering av enskilda privata företag. Om du behöver finansiering till att utveckla din idé, starta ett företag eller till utveckling av ditt företag kan ALMI Företagspartner tillsammans med banken eller någon annan finansiär hjälpa till.

Almi Företagspartner

Almi hjälper dig att bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart. De erbjuder lån och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential, såväl företag som är i startfasen som befintliga företag.

Genom Almi Invest investerar Almi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Den första kontakten med Almi startar alltid med en dialog om företagets behov. Den visar om det finns behov av Almis tjänster eller om det finns andra aktörer som bättre tillgodoser företagets behov. Läs mer om Almis tjänster på Almi - Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag Länk till annan webbplats.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Leon Eriksson

SIDANSVARIG: Leon Eriksson