Sysselsättning för personer med psykisk ohälsa

För dig som har en psykisk funktionsnedsättning eller mår dåligt finns olika aktiviteter och verksamheter. 

Är du tillfälligt ur balans eller har en diagnos om psykisk funktionsnedsättning – då kan du behöva umgås med andra under trivsamma former.

Träffpunkten

Träffpunkten är en mötesplats för dig som av olika anledningar inte är i sysselsättning. Kanske är du sjukpensionär eller långtidssjukskriven. Träffpunkten riktar sig inte till de som har ett biståndsbeslut på sysselsättning i kommunen. På Träffpunkten kan du fika och umgås. Hit är ni som är mellan 18-64 år välkomna på spontana besök. Verksamheten är öppen alla vardagar - alltid med personal på plats. Ibland gör vi längre utflykter!

Uteverksamhet

”Tjärndalsgruppen” jobbar främst med vedproduktion. Från kapning och klyvning av veden till försäljning och leverans. Gruppen levererar all den ved som sedan körs ut till de vindskydd som finns längs vandringsleder och i naturreservat. För att delta i gruppen krävs biståndsbeslut.

Kontakta oss

Om du redan har kontakt med boendestödet (Socialtjänsten) eller med vuxenpsykiatrin inom landstinget får du kontakt med oss via dessa. Du kan också kontakta oss direkt, se kontaktinformation till höger.

Kontakt

Träffpunkten
Helen Mattsson
0526-192 88

Tjärndalsgruppen
Kent Strandberg
0526-190 35

Relaterad information

Vi tipsar om det digitala anhörigstödet "En bra plats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster." där du kan söka riktad information och kunskap för dig i din roll som stöttepelare, samt få kontakt med anhöriga i liknande situation.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: Anna Almén