Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Är du asylsökande?

Migrationsverket har ansvar för dig som är asylsökande och väntar på besked om du får stanna i Sverige. Här får du genvägar till snabb hjälp under din väntan.

Migrationsverket svarar för information om dina rättigheter och skyldigheter som asylsökande. Kontakta din handläggare på Migrationsverket via telefon 077-123 52 35.

Detta gäller för dig som vill besöka och leva i Sverige

Hjälp till asylsökande från Strömstads kommun

Strömstads kommun ansvarar för förskola, grundskola och gymnasieutbildning för alla barn som bor i kommunen. Vänd dig i första hand till den skolan som ligger närmast din bostad. Du kan också få mer information via nedanstående länkar.

Förskola:

Grundskola:

Gymnasium:

Föreningar och mötesplatser för alla

I Strömstads kommun finns olika mötesplatser där du kan träffa andra människor, prata svenska, fika och låta barnen leka.

Behöver du akut hjälp?

Socialtjänsten har det yttersta ansvaret för alla barn och vuxna som vistas i kommunen.Text


Text

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Lena Beltramin

SIDANSVARIG: Pernilla Rivera