Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Egen bostad

För dig som har en bestående funktionsnedsättning, men som klarar att bo själv kan vi erbjuda eget boende med vissa stödinsatser utifrån ett biståndsbeslut enligt Socialtjänstlagen.

Personal kan till exempel besöka dig vid överenskommen tid för att bistå med punktinsatser. Bostaden kan komma att anpassas för att du ska klara dig själv så långt som möjligt. Graden av anpassning beror på din funktionsnedsättning.

Vårt arbete grundar sig på respekt för dig och din rätt till självbestämmande och integritet. Målet är att du ska få leva som andra och få det stöd du behöver för att klara ditt vardagsliv. Vårt mål är att du ska klara så mycket som möjligt själv utifrån dina förutsättningar och behov.

Utifrån beslutade insatser enligt Socialtjänstlagen
erbjuder vi:

Att tillsammans med dig, personal och eventuell anhörig eller företrädare upprätta en plan för hur vi ska arbeta utifrån dina förutsättningar och behov.

Att utse en stödpersonal som ett extra stöd för dig, vilket innebär att det är till denne du vänder dig till i första hand. Denna personal ska även följa upp din upprättade plan, så att dina behov tillgodoses.

Stöd för att du ska klara dina dagliga sysslor i din lägenhet samt inköp.

Kontakt

Enhetschef
Erik Barkengren
0526-194 53
Fax 0526-194 52
erik.barkengren@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Blagica Strojmanov