Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Kommuncenter 0526-190 00

kommun@stromstad.se

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Bolag och stiftelser

Strömstads kommun har fem helägda kommunala bolag, Strömstadsbyggen, Strömstadslokaler, Strömstads Nya Badanstalt, StrömstaNet och Strömstadsgaragen.

Kort om bolagen:

AB Strömstadsbyggen

AB Strömstads byggen har till uppgift är att främja försörjning av allmännyttiga hyresbostäder, anpassade servicebostäder och äldreboenden i Strömstad.

AB Strömstadslokaler

AB Strömstadslokalerärs ska främja Strömstads Kommuns försörjning av fastigheter och lokaler för dess skol- och förvaltningsverksamhet. Fastighetsförvaltningen bedrivs i egen regi.

AB Strömstads Badanstalt

AB Strömstads Badanstalt är ett av Strömstad kommun helägt bolag och har till uppgift att skapa möjligheter till bad- och friskvård för boende och besökare.

AB StrömstaNet

AB Strömstanet är ett av AB Strömstadsbyggen helägt bolag. Bolaget har till föremål för sinverksamhet att inom Strömstads kommun förvärva, uppföra och förvalta stadsnät för höghastighetsbredband.

AB Strömstadsgaragen

AB Strömstadsgaragen är ett av AB Strömstadsbyggen helägt bolag. Bolagets verksamhet består av att bedriva parkeringsrörelse med moderbolagets garage- och parkeringsplatser.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck