Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Uddens korttidsboende

På korttidsboendet får du vård och omsorg dygnet runt under en begränsad tid. Du kan ha rätt till en plats på korttidsboende i samband med rehabilitering efter en sjukhusvistelse, i väntan på annat boende, eller för att en anhörig ska få avlösning.

Korttidsvistelse kan vara återhämtning efter sjukhusvård för att ge möjlighet till återhämtning efter sjukdom eller skada. Korttidsvistelse kan innebära att du visas omväxlande i den egna bostaden och på korttidsenheten. Du ges möjlighet till träning för att du ska kunna klara dig hemma.

Vistelsen är tidsbestämd men detta beslut kan omprövas om din situation förändras så att du kan åka hem tidigare eller behöver stanna längre.

När målet med vistelsen är uppfyllt kallar biståndshandläggaren till ett planeringsmöte. Syftet med mötet är att planera för vidare hjälp i hemmet om behov finns.

Ansökan om korttidsvistelse enligt socialtjänstlagen görs hos biståndsenheten.

Kontakt

Kommuncenter
0526-190 00
kommuncenter@stromstad.se

Besöksadress
Surbrunnsgatan 15
452 37 Strömstad

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Ingela Birgitta Einestedt Baatz

SIDANSVARIG: Jennie Persson