Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Flicka med höstlöv i händerna

Ny i Sverige

Som ny i Sverige och i Strömstads kommun kan du behöva särskilt stöd för att hitta rätt i samhället. Här kan du hitta information som kan vara till hjälp för dig som fått uppehållstillstånd.

Välkommen till oss i Strömstads kommun! Här finns översiktlig information som du kan ha nytta av som ny i kommunen. Bläddra bland sidorna i menyn så hittar du allt från tips på aktiviteter till information om vart du kan vända dig med dina frågor.

Information om Sverige

Informationsverige.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en nationell webbplats som vänder sig till dig som är ny i Sverige. Där kan du hitta information om det svenska samhället. Det finns på flera olika språk.

Söker du asyl i Sverige?

Vår information vänder sig i första hand till dig som fått uppehållstillstånd. Du som är asylsökande hittar mer information här.


Kontakt

Enhetschef
René Kronemalm
0526- 193 21
rene.kronemalm@stromstad.se

Integrationsvägledare
Sahand Jaf
0526- 19 644
sahand.jaf@stromstad.se


Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Pamela Olsén

SIDANSVARIG: Pernilla Rivera