HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Servicemeddelanden

Här finner du aktuell information om viktiga händelser som vattenläckor och vägarbeten som påverkar framkomlighet eller vattentillgång i och kring tätorten.


 • Vägarbete på Oslovägen
  Med start 1 juli kommer Skanska asfalt, på uppdrag av Strömstads kommun, att återställa körbana vid Oslovägen/Ringvägen. Arbetet förväntas ta drygt två veckor.
  Läs mer

 • Bevattningsförbud i Flöghult under sommaren
  Från 11 juni till 31 augusti gäller bevattningsförbud för dig med kommunalt vatten. Detta p.g.a. att vattenverket har begränsad kapacitet. Vatten- och avloppsavdelningen kommer att utreda områdets behov för framtiden
  Läs mer

 • Uppdaterad 28 juni - Vattenledningsnätet byts ut längs Lärkssoppvägen på Röd
  Med beräknad start 27 maj kommer Strömstads kommun byta ut kommunens vattenledningsnät längs Lärksoppsvägen för att säkra vattenkvaliteten. Arbetet väntas vara klart vid mitten av juli.
  Läs mer

Håll dig informerad, prenumerera på våra servicemeddelanden

Prenumerera på servicemeddelanden genom att fylla i din e-postadress nedan.

Hantera prenumeration

E-post adressen som du lämnar i detta formulär behandlas endast för att administrera din prenumeration. Strömstads kommun är personuppgiftsansvarig för behandlingen. Du hittar information om hur vi hanterar personuppgifter på www.stromstad.se/personuppgifter Länk till annan webbplats..

Kontakt

Kommuncenter
452 80 Strömstad
0526-190 00
tn@stromstad.se

Journummer efter arbetstid
0526-191 50

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Jerry Johansson