KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Fredag 26 januari 19.00

Invigning och mingel premiärvisning av filmen Hanteringen av odöda

Filmen är regisserad av Thea Hvistendahl som också skrivit filmens manus tillsammans med John Ajvide Lindqvist. Den är baserad på Lindqvists skräckroman med samma namn från 2005.

Den 26 januari hälsar vi Göteborg Film Festival välkomna till Biograf Park i Strömstad för en lokal galapremiär av årets största filmevenmang och Europapremiären av Thea Hvistendahls Hanteringen av odöda. Med känslomässigt djup, visuell kraft och perfekt tonträff berättar regissören Thea Hvistendahl om tre familjer som nyligen lämnats i sorg efter närståendes bortgång. Men plötsligt slås elnätet ut och de avlidna börjar röra på sig. Norska stjärnorna Renate Reinsve och Anders Danielsen Lie (båda prisade för Världens värsta människa) gestaltar komplicerade återseenden och avbrutna sorgeprocesser tillsammans med bland andra Bahar Pars och Bjørn Sundquist i ett kusligt tankeväckande skräckdrama.

Invigningen sker på Restaurangbiografen Park i Strömstad den 26 januari med röda mattan och mingel innan filmen som sig bör vid en premiär.

Mingel från 18.00
Filmen startar 19.00 i två salonger samtidigt.

Hela filmprogrammet. Länk till annan webbplats.

 


Text


Text

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Tove Meyer

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck