KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Samverkan

Start för samverkan för ett mer attraktivt Strömstad

Under tisdagseftermiddagen samlades den nybildade styrelsen för Strömstad & Co tillsammans med representanter från styrgruppen och tjänstemän från kommunen för att diskutera samverkansorganisationens framtid.

Strömstad & Co är en samverkansorganisation vars syfte är att skapa ett levande och attraktivt Strömstad som plats att besöka, bo och verka på. Detta ska uppnås genom samverkan mellan kommun, näringsliv och föreningsliv.

På mötet fick den nya styrelsen presentera sig och mötesdeltagarna fick delge sina tankar och visioner kring hur arbetet i Strömstad & Co ska organiseras. Mötet genomsyrades av en framåtanda och en tydlig gemensam vilja att arbeta för att göra Strömstad till en bättre plats.

Samverkansorganisationen har en vision om att Strömstad ska vara en levande stad och en unik mötesplats med puls och idyll hela året. Strömstad & Co ska därför vara drivande i frågor rörande stadens varumärke, utbud och tillgänglighet. Arbetet ska främst fokuseras till evenemang, mötesplatser och kommunikation.

Kommunen tackar för ett inspirerande möte och fint engagemang från alla parter!

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: